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國暉酒造株式会社

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八塩折について

八塩折仕込みについてです!
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八塩折仕込み:貴醸酒との違い 酒で酒を醸す方法は『延喜式』(905~927年)にも記載されておりますが、そのままでは酒にはならないとの研究結果もあり、醸造研究所が濃度やアルコール分をコントロールするノウハウを築き上げて造られたのが「貴醸酒」です。
國暉の八塩折は、別のアプローチで試行錯誤を繰り返してたどり着いた全国唯一の製法です。
濃度調整をせず、何度も繰り返している点が貴醸酒との大きな違いです。

【國暉酒造では更なる新商品を開発中です。乞うご期待!】

〜 松江城を望む城下町の酒蔵 〜
公式HP:http://kokki.co.jp
Facebook:https://www.facebook.com/kokki.sake.brewery
Instagram:https://www.instagram.com/kokki_sake_brewing
Twitter:https://twitter.com/kokki_brewery
國暉酒造株式会社

~ 國暉酒造に関するお問い合わせ ~
担当:村山
TEL:0852-25-0123
メール:info@kokki.co.jp
住所:島根県松江市東茶町8番地

☆Yashiori-Shikomi (One and only brewing method) : The difference from Kijosyu (Noble brewed sake) The method of brewing sake with sake is mentioned in “Enki-Shiki” (905 – 927) , but the research showed that it is not be able to brew using sake itself. The brewing research institute built up the know-how to control the concentration an alcohol content, and created “noble brewed sake”. Kokki’s Yashiori is one and only method in Japan which created by different approach and repeated trial and error. The main difference between noble brewed sake and Yashior is brewing with sake not adjusted the concentration and repeat brewing many times.

【Kokki Shuzo is currently developing more new products. Please look forward to it!】

〜 A sake brewery in a castle town with a scenic view of Matsue Castle 〜
Official Website:http://kokki.co.jp
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~ Contact Us ~
The person in charge: Mr. Murayama
TEL:+81-852-25-0123
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Address:8 Higashi-chamachi, Matsue City, Shimane Japan 

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